Adventure Friend – специално за пътешественици

 

 

Ново приложение на име Adventure Friend ще предостави на пътешествениците – от любители до професионалисти – широко поле за изява.

 

Основната цел на Adventure Friend ще е не само да ви насочва, когато планувате собственото си приключение, но и да ви помага да намирате приятели, с които да споделите преживяването, колкото и нестандартна да е идеята ви за пътешествие.

 

Самото приложение е изградено като социална мрежа, която посредством лесна за употреба платформа ще предоставя на потребителите всички необходими данни, чрез които да избягат от ежедневието и да се свържат с единомислещи хора.

 

Потребителите ще могат да създават собствени подробни маршрути, които да синхронизират с Google Maps. Ще бъдат предоставени подробни списъци и база данни, чрез които пътешествениците да могат да отбелязват всеки различен аспект на своето приключение. Разбира се, цялата система ще е свързана с Facebook и Twitter, където информацията също ще може да бъде качвана.

 

Но това е само началото. Потребителите на Adventure Friend ще могат да отбелязват с кого точно биха искали да пътуват, създавайки „отбор” (crew) заедно с хора, които   отговарят на предварително поставени критерии като възраст, пол, умения и т.н. Веднъж щом отборът бъде сформиран, може да бъде поставено началото на експедицията, която сте запланували. Ако пък не желаете да бъдете лидер, можете да се присъедините към друг отбор, който набира членове.

 

На този етап приложението Adventure Friend е в начален стадий на разработване и все още не функционира изцяло, като няма и официална информация на кои точно операционни системи ще работи (Android, iOS и др). Когато Adventure Friend заработи на пълни обороти, бъдещите пътешественици ще могат да се възползват от много допълнителни опции. Междувременно можете да следите новостите относно приложението тук.

 

 

Текст: Цветелина Коилова
This entry was posted in Frontbox. Bookmark the permalink.

Leave a Reply