Какво ни е нужно това лято

В разгара на пролетта и началото на лятото ни предстоят все повече дейности на открито, за които е добре  да сме максимално подготвени. Американското списание Outside съвсем наскоро обяви своите ТОП 14 Gear of the Year / Принадлежности на годината за лято 2013.

 

Ето и някои от тях, а тук можете да видите и останалите.

 

Слънчеви очила Julbo Waves. Подходящи при гребане, каякинг и всички останали водни спортове.

 

 

Раница Gregory Border 35.  Подходяща за уикенд извън града и с пригодено място специално за лаптоп или таблет. Добър  избор за тези от нас, които вече са неразделни с технологиите. Удобство създава и дизайнът на раницата тип мида, който позволява да я отворите наполовина и да използвате компютъра си, без дори да го вадите навън.

 

 

Спален чувал Kelty Ignite DriDown. Водоустойчив, с тегло около 1.5 кг и размери на футболна топка, като за допълнително удобство помага и наличието на яка около главата и по цялата дължина, както и двупосочният цип.

 

 

Яке Rab Maverick. Тествано по време на порои, катерене и планинско колоездене при температури около нулата. Якето е двуслойно с водоустойчива дишаща мембрана между двата слоя.

 

 

Обувки Adidas Outdoor Terrex Fast GTX. Доказано качество и водоустойчивост чрез тестване както при целодневни дъждовни преходи, така и при и целодневен пек. Специалното при тези обувки е подметката, за която от Adidas казват , че има „специална гума, която обхваща крака до 30% по-добре от който и да е друг материал на пазара в момента“.

 

 

 

Текст: Цветелина Коилова
Снимки: Inga Hendrickson
This entry was posted in Navigator. Bookmark the permalink.

Leave a Reply